Anunțurile Duminicii I din Advent, 02 decembrie 2018


Am început Adventul!

În timpul Adventului, vă invităm la o trăire mai intensă a credinței, la o schimbare a comportamentului, mai ales în propriile dvs. familii.

Programul Sfintelor Liturghii din Advent va fi cel obișnuit: la 7.00 – Liturghia de dimineață (numită și Rorate) și Liturghia de seară, la ora 18.00. Vă invităm, pe cât se poate, mai ales la Sfânta Liturghie de Rorate, de la 0ra 7.00. Vă rugăm să-i îndemnați mai ales pe copii și tineri să participe. În Noaptea de Crăciun, Moș Crăciun va trece cu un cadou special pentru ei.

Solemnitatea „Neprihănitei Zămisliri” – 8 decembrie

Am început Novena la sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri din 8 decembrie. Sfintele Liturghii vor fi ca duminica: la 8.00 – la Capela „Toți Sfinții”, la ora 9.30 – Liturghia copiilor, la 11.00 – Litughia parohială, la 18.00 – Liturghia de seară.

Sfântul Nicolae – 6 decembrie

Joi, 6 decembrie 2018, îl sărbătorim pe Sfântul episcop Nicolae. Și în biserica noastră parohială vom primi darurile lui.

Colecta de duminica viitoare – pentru orfelinatele diecezei

Duminica viitoare, 9 decembrie 2018, colectele de la Sfintele Liturghii vor fi pentru cele două orfelinate susținute de dieceza noastră, de la Barați (jud. Bacău) și de la Iași.

Inițiativă pentru cei bătrâni

Celor ce aveți în casă bătrâni, vă rugăm să le duceți foaia cu lecturile duminicale acasă. De asemenea, căutați pe youtube.com canalul dedicat Parohiei Romano-Catolice Onești și accesați-l pentru a putea urmări Sfânta Liturghie. Pentru ei, urmărirea Sfintei Liturghii în acest mod are aceeași valoare cu a fi în biserică, din cauza faptului că nu se pot deplasa.

Un timp al Adventului binecuvântat va dorim!

[quotcoll orderby="random" limit=1]