Anunțurile Duminicii a XXVI-a de peste an, 30 septembrie 2018


Schimbarea orei Sfintei Liturghii de seară

Începând cu ziua de 1 octombrie 2018, Sfânta Liturghie de seară, atât în zilele de lucru cât și în zilele de Duminică va fi după programul de iarnă, la ora 18.00.

Luna Sfântului Rozariu

Luna octombrie este luna Sfântului Rozariu. Începând de mâine, 1 octombrie 2018, la fiecare dintre cele două Sfinte Liturghii dar mai ales înainte Liturghiei de seară, Rozariul va fi prezidat de un preot. Sfântul Rozariu va începe la ora 17 25. La această devoțiune specială sunt invitați mai ales copiii și tinerii.

Concurs pentru tineri și copii în luna Sfântului Rozariu

Pentru copii și tineri, în luna Sfântului Rozariu, organizăm un mic concurs. Cei care vor participa la cât mai multe Rozarii, la sfarsitul lunii vor fi premiați. De mâine, 1 octombrie, vor primi un carnețel pe care preotii vor pune o ștampilă ca dovadă a participării.

Prima vineri din luna octombrie

Vineri, 5 octombrie 2018, după Liturghia de la ora 7.00 vom merge la bolnavii parohiei pentru Spovadă și Împărtășanie.

Curs pentru lectorii și cântăreții din parohia noastră

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, în parohia noastră va avea loc un curs de formare pentru lectorii și animatorii cântului liturgic, destinat celor care citesc lecturile în biserică dar și celor implicați în cântul bisericesc (dascăl, coriști, viitori coriști). La acest curs nu se percepe nicio taxă, nu se dă niciun examen. Cursurile încep sâmbătă la 9.30 și se vor încheia la orele 15.00. Vă invităm să participați. Vor veni profesori de la Iași care ne vor da motivații în plus pentru a face aceste slujiri mai conștient și mai cu inimă.

Referendum-ul pentru redefinirea familiei

În zilele de 6-7 octombrie 2018, în România, se organizează un referendum pentru redefinirea familiei în Constituție. Sunteți îndemnați ca, în conștiință, să mergeți la acest referendum și să spuneți „DA”. E o datorie creștină, e o formă de apostolat.

[quotcoll orderby="random" limit=1]