Anunțurile Duminicii a XVIII-a de peste an


Reîncep catehezele pentru Mir
Catehezele pentru primirea Mirului reîncep luni, 4 august 2014, la ora 17.00, în biserica parohială. Prezența este obligatorie.

Pelerinajul la Cacica
Revenim cu rugămintea adresată celor ce s-au înscris inițial pentru pelerinajul marian de la Cacica din 14-15 august ca până marți, 5 august, să vină să achite suma necesară pentru transport. Mai sunt persoane doritoare să meargă și cei care nu au adus suma încurcă organizarea autocarului.

Schimbarea la față a Domnului
Miercuri, 6 august 2014, avem sărbătoarea Schimbarea la față a Domnului. Nu este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi ca în zi obișnuită, la 7.00 și 19.00. Tot în această zi începem novena de pregătire la solemnitatea Adormirii Maicii Domnului din 15 august.

Oportunitate de calificare în meseria de îngrijitor copii și bătrâni la domiciliu
Centrul Diecezan Caritas Iași, prin Centrul din Onești, organizează cursuri gratuite de îngrijitor copii și bătrâni la domiciliu. Cursurile se adresează persoanelor şomere, tinerilor (inclusiv băieți/bărbați) între 16-24 ani aflaţi în căutarea unui loc de muncă, sau persoanelor cu vârste de peste 45 de ani (inclusiv băieți/bărbați). Cei interesati se pot inscrie la biroul Caritas Oneşti din strada pr. Eduard Sechel Nr. 3, până în luna septembrie. Certificatul de calificare este recunoscut naţional şi international. Absolvenții vor beneficia de o subvenţie de 660 ron, iar cei care promovează cu note mari vor primi o tabletă cadou. Mai multe relații puteți obține direct de la angajații Caritas: 0234/31 31 21.

[quotcoll orderby="random" limit=1]

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*