Anunțurile Duminicii a VII-a de peste an


Pregătiri pentru vizita Papei Francisc de la Iași

Continuăm înscrierile pentru Vizita Papei Francisc din 31 mai 2019, de la Iași. Chiar dacă mergeți cu mașinile personale, vă rugăm să veniți la parohie, să vă înscrieți, pentru a primi biletul de intrare în zona securizată. Vi se va cere la intrarea în spațiul amenajat. Pentru cei care doresc, e posibil să se taxeze mijloace de transport în comun. Înscrieri se mai fac până la sfârșitul acestei săptămâni.

Prima vineri și prima sâmbătă din luna martie

Vineri este 1 martie, este Prima Vineri, dedicată devoțiunii la Inima lui Isus. Vom vizita bolnavii înscriși dar vă rugăm și pe dvs. să veniți să vă spovediți și să vă împărtășiți.

Hora satului de „Lăsata secului”

Duminica viitoare, 3 martie 2019, la ora 14.00, ne revedem la Sala Tineretului pentru ultima horă a satului înainte de începutul Postului Mare. Vă așteptăm cu drag.

Continuăm pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie

Vă rugăm să încercați să îi anunțați și pe părinții sau copiii pe care nu îi știți înscriși. Încă mai sunt, din ceea ce știm, și e păcat să rateze Prima Împărtășanie în acest an.

Mulțumiri celor care ați contribuit pentru schimbarea învelitoarei de la grotă

După cum bine ați văzut, am schimbat învelitoarea de la grota din curtea bisericii. Suma cheltuită (de circa 5500 de lei) a fost aproape achitată. Dacă mai sunt doritori, nu este târziu. Vă mulțumim!

[quotcoll orderby="random" limit=1]