Anunțurile Duminicii a VI-a a Paștelui


Începem luna mai dedicată Maicii Domnului

În fiecare seară, la slujba de la ora 19.00 vom avea câte o meditație pe tema lunii mai. La sfârșitul Liturghiei vom cânta Litania în cinstea Maicii Domnului

Înălțarea Domnului

Joi, 5 mai 2016, vom celebra solemnitatea Înălțării Domnului la cer. Sfintele Liturghii vor fi la orele 10.00 și 19.00. După-amiaza vom merge la cimitirul din Buhoci și vom sfinți mormintele, în intervalul 13.00-15.30.

Hram în cinstea Fericitului Ieremia

Duminica viitoare, 8 mai 2016, la Sanctuarul diecezan „Fericitul Ieremia” se va celebra solemn hramul. Liturghia hramului va fi la ora 10.30. Va fi prezent și episcopul de Iași, Petru Gherghel. În fiecare seară, la sanctuar, la ora 18.30, se face o novenă de pregătire la această sărbătoare cu predica câte unui preot invitat din decanat.

Înscrieri la Grădinița „Sf. Paul” din Onești

Începând cu 1 mai, la grădinița noastră catolică din cartier, se fac înscrieri pentru anul școlar viitor. Sunt primiți copii născuți în anul 2013 și mai mari. Din această toamnă, în clădirea grădiniței se va organiza și un program de după-amiaza, cu masă, somn și multă joacă. Vă așteptăm la înscriere!

 

Sfântul Rozariu este o armă puternică. Întrebuinţeaz-o cu încredere şi te va minuna rezultatul.

— Sf. Jose Maria Balaguer

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*