Anunțurile duminicale, 9 septembrie 2018


La început de An școlar

Dorim să adresăm un cuvânt de încurajare și o binecuvântare tuturor copiilor și tinerilor parohiei care, de mâine, 10 septembrie, reiau cursurile. Să aveți un an plin de protecția și ajutorul lui Dumnezeu!

Transmisiuni live din biserica noastră, pe Internet

Începând de luni, 3 septembrie 2018, Sfintele Liturghii din biserica parohială pot fi urmărite online, la orele știute, prin intermediul canalului de Youtube „Parohia Ss. Ap. Petru și Paul Onești”.

Înscrieri la cor

Se fac înscrieri pentru corul copiilor și corul tinerilor. Acestea trebuie să înfrumusețeze Sfintele Liturghii dedicate lor, de la 9.30 și 19.00. De asemenea, este nevoie de voci bune și persoane deschise la efort și pentru corul mare. Oricine dorește să se implice, să anunțe la parohie sau la d-l dascăl.

Sărbătoarea Sfintei Cruci

Vineri, 14 septembrie 2018, avem sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci. Deși nu este o sărbătoare de poruncă, o vom marca mai solemn prin celebrarea a două Sfinte Liturghii: la ora 9.00 și la ora 19.00.

Inițiativă de achiziționare a noi fețe de altar

Începând de astăzi, toți cei care doriți să contribuiți la achiziționarea a noi fețe de altar pentru biserica noastră, o puteți face la parohie. Au fost comandate deja 4 seturi corespunzătoare celor 4 culori liturgice din Biserica noastră (alb, roșu, violet și verde). În fiecare set există: o față de altar mare, două fețe pentru altarele secundare și alte două fețe pentru cele două pupitre. Costul lor total (împreună) este de 8000 de lei.

[quotcoll orderby="random" limit=1]