Anunțurile duminicale – 28 octombrie 2018


 

Luna Sfântului Rozariu este pe sfârșite

Mai sunt 3 zile din luna rozariului. Mulțumim tuturor care ați participat la recitarea Rozariului fie aici, în biserică, fie acasă. Dumnezeu știe și vă va răsplăti. Copii sunt chemați miercuri seara după Liturghia de la ora 18.00 cu acele carnețele pe care le-au primit la începutul lunii octombrie pentru a încheia și concursul nostru de fidelitate. Concursul va continua și în luna noiembrie, cu siguranță.

Solemnitatea Tuturor Sfinților

Joi, 1 noiembrie 2018, vom celebra solemnitatea Tuturor Sfinților. Sfintele Liturghii vor fi ca duminica: la ora 8.00, în biserică, la 9.30 – la capela mortuară din cimitir, la 11.00 – Liturghia parohială și seara, la ora 18.00, ambele în biserică. În anii viitori vom continua să facem Sfinte Liturghii în această zi în capela din cimitir pentru a-i evidenția pe Patronii capelei noastre – Toți sfinții.

Comemorarea tuturor credincioșilor răposați

Vineri, 2 noiembrie, Sf. Liturghie de dimineață va fi la ora 8.30. Începând cu primele zile ale lunii noiembrie suntem invitați să ne rugăm, să facem jertfe și să oferim Sfânta Liturghie pentru răposații noștri. În perioada 1-8 noiembrie, puteți obține indulgență plenară pentru răposații dvs., în condițiile știute: Spovadă, Împărtășanie, vizitarea bisericii sau a cimitirului și recitarea unei rugăciuni după intențiile Sfântului Părinte.

Propunere de devoțiune pentru luna noiembrie

În fiecare sâmbătă dimineața și seara din luna noiembrie vom face o slujbă cumulată pentru toți răposații. Dumneavoastră veți pune în coșulețul de la colectă numele acelor răposați pe care doriți să-i pomeniți iar la sfârșitul Sfintei Liturghii aceștia vor fi pomeniți.

Binecuvântarea mormintelor

Duminica viitoare, 4 noiembrie 2018, vom sfinți mormintele în cimitirul din cartierul Buhoci, începând ora 14.00. Vă rugăm să faceți curățenie în această săptămână la locurile celor dragi. Vă rugăm să fiți punctuali la cimitir. Ne-am dori ca atunci când preoții trec prin zona, la mormintelor celor dragi, să fiți deja acolo, pentru a evita discuțiile. Nu insistați ca preotul să vină din nou în zonă, va reveni când va termina în altă zonă. Aveți răbdare, așteptați în liniște și reculegere! Pomana, vă rugăm insistent, o veți oferi în afara porților cimitirului. Biletele cu numele răposaților și oferta dvs. (liberă) o veți da ministrantului care însoțește preotul când va veni să facă rugăciunea.

Sărbătoare la Sanctuarul diecezan din Onești

Se împlinesc 35 de ani de la beatificarea Fericitului Ieremia. Marți, 30 octombrie 2018, acest moment se va marca cu o celebrare solemnă la sanctuar, la ora 10.30 și seara, la ora 18.30.

Vă dorim o zi frumoasă și o săptămână binecuvântată de Domnul!

[quotcoll orderby="random" limit=1]