Adeziune în marea familie a Acțiunii Catolice


Mai mulți copii, tineri și adulți ai parohiei noastre au depus duminică, 7 decembrie 2014, adeziunea în marea familie a Acțiunii Catolice.
La Sfânta Liturghie de la ora 8.30, celebrată de părintele vicar, Dominic Ciobanu, 35 de copii au depus adeziunea la Acțiunea Catolică a copiilor. Ei s-au angajat să colaboreze cu preoții parohiei în animarea Sfintelor Liturghii dedicate lor dar și în organizarea momentelor catehetice, recreative și caritative.
Liturghia de la orele 11.00 i-a avut în centru pe cei 11 membri mai vechi și mai noi ai Acțiunii Catolice a adulților. În fața părintelui paroh, Toma Rediu, adulții parohiei noastre (puțini dar inimoși) au spus „da-ul” lor pentru o implicare cu tot sufletul în viața comunității.
Valul de adeziuni la familia Acțiunii Catolice s-a încheiat seara, la Liturghia tinerilor de la orele 18.00, când 28 de tineri ai parohiei noastre au promis că vor da din timpul lor pentru binele comunității și, mai ales, al Bisericii Catolice.
Le urăm succes în noul an asociativ și facă bunul Dumnezeu ca jertfele lor să fie bine primite și efortul lor să fie cu folos pentru comunitatea noastră, mai ales că în luna mai a anului 2015 vom celebra la Onești Ziua Tineretului la nivel diecezan.
Tuturor felicitări pentru implicare și devotament!

[quotcoll orderby="random" limit=1]

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*